Na co se můžete těšit?
Tematické saláty inspirované světovou kuchyní:
Festivalové menu
- Patagonský steakový salát, (Argentina, Patagonie), 359Kč
Grilovaný rib-eye steak (200g) na lůžku z polníčku a římského salátu, doplněný červenou řepou a hoblinkami parmazánu, salsa chimichurri, pečené brambory.
- Lisabonský kuřecí oheň (Portugalsko), 259Kč
Piri-piri marinované, pečené kuřecí paličky (200g), avokádové pyré, rukola, baby špenát s plátky grilovaného ananasu, pita chléb.
- Provensálský Halloumi sen (Francie, Provence), 259Kč
Teplá grilovaná zelenina v koření provensálských bylinek, grilovaný sýr (200g) v javorovém sirupu, pražené ořechy, francouzský toust.
- Pstruh z českých vod (Česko), 249Kč
Salát z čerstvých listů a bylinek s grilovaným pstruhem (200g), nakládané ředkvičky, sezam a sladkokyselý dresink, citronová strouhanka, pečené brambory.
- Vegetariánský Orient Express (Turecko), 229Kč
Salát inspirovaný Blízkým východem – baby špenát, rukola a vařené luštěniny s uzeným tofu, cizrnovým hummusem a olivovým olejem, křupavá smažená cibulka, pita chléb.
Speciální host: Pavel Švec – finalista soutěže MasterChef Česko!